23. elokuuta 2017

Allergiaystävällinen mustikkapiirakka (Allergia 100, 35.)

Mustikkapiirakka

Pohja:

2dl riisipuuroa
100g sopivaa rasvaa
2-3dl sopivia jauhoja
Hippu suolaa

Sekoita puuroon rasva. Nypi jauhot sekaan. Lisää nestettä jos liian kuivaa. Painele esim öljytyillä käsillä piirakkavuokaan. Minipiirakat tein silikonimuffinivuossa.



Täyte:

Sekoita jäisiin mustikoihin 3rkl maizenaa taikka perunajauhoja. Sokeria tarvittaesssa. levitä pohjan päälle. Kaada päälle Soijajugurttia. Näissä on vaniljanmakuista. Mutta maustamatonta voi myös käyttää. Soija hyytyy uunissa. Munaa et siis tarvitse.

Paista 200 astetta että saa väriä. Tarkista kypsyys hammastikulla.



- Laura S. -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti