7. kesäkuuta 2017

Varsin kaiketon porkkanapiirakka (Allergia 100, 10.)


Kikhernepurkin liemi (n. 1,5dl)
2dl sokeria (vatkataan kikherneliemen kanssa)
6dl porkkanaraastetta

2dl öljyä
Piltti mangoa tms purkillinen
2dl sokeria 
2dl riisijauhoja
2dl perunajauhoja
2tl soodaa
2tl leivinjauhetta
(2tl vaniljasokeria)
(2tl kanelia)
1-2rkl viinietikkaa tai jotain muuta etikkaa


Kikerneliemi vaahdotetaan kevyesti ja sekaan vatkataan sokeria. Kuivat aineet sekoitetaan keskenään ja kaikki aineet lisätään kikherneliemi-sokerivaahtoon, etikka viimeisenä. Paistetaan isolla uunipellillä 175 asteessa n. 25 minuuttia.
Kuorruttaa voi oman maun mukaan, kaikettomana esim sokerikreemillä tai vesi-tomusokerikuorrutteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti